Stopp i avloppet – få detta åtgärdat

Stopp i avloppet. Katastrofen är framme och du drabbas av panik. Du försöker med alla hushållsknep du läst dig till. Du spolar hett vatten ur kranen, försöker skrubba rent med någon ättikslösning och provar på sugproppen. När det inte funkar skruvar du slutligen bort vattenlåset under hon och försöker bli av med proppen. Långsamt rinner vatten med smuts och annat äckligt ut genom kranen. Det blir blött på golvet och du känner hur svetten rinner. Frustrationen är bara förnamnet. I sådana lägen kan det vara skönt att inte behöva handskas med allt på egen hand.

Genom att anlita professionella som kan åtgärda problemen snabbt och effektivt behöver du inte slösa massa tid i onödan. Klicka här om du vill veta mer.

Rörinspektion

För att komma till bukt med problemet hjälper kunniga dig att spola rent avloppet med hetvatten under anpassat högt tryck. Detta räcker vanligtvis för att åtgärda problemet. Skulle det inte räcka kan en rörinspektion krävas. I sådana fall görs en kamerabesiktning samt en funktionskontroll. Allt för att se till så att allt fungerar som det ska hemma hos dig. Därefter kan du bli erbjuden en åtgärdsplan med förslag som kan hjälpa dig att hålla kranen fri från överbelastning.