Mysigt till vintern

När det är kallt och mörkt ute gäller det att skapa en miljö som är varm och inbjudande inomhus. Visst är det mysigt att tillbringa kalla vinterkvällar i ett varmt och mysigt hem? Det är härligt att komma in från kylan och mötas av en ombonad och välkomnande inredning

Vinter

Satsa på mysfaktorn när du inreder för vintern. Med några enkla knep kan du göra ditt hem vinterredo och stämningsfullt. Släck taklampan och tänd många smålampor i fönster och golvlampor vid soffor och fåtöljer. Tänd vackra, levande ljus. Spendera gärna lite extra tid när du väljer ljusen så att stil och färg stämmer med resten av inredningen. Dofter sätter, liksom ljus, en varaktig stämning direkt. Härliga doftljus med vintriga dofter som äpple, kanel och kardemumma hittar du på de flesta present- och blomstervaruhus.

Ta fram fina filtar och inred med kuddar och textilier i passande färger, gärna lager på lager! Låt gärna soffan vara huvudföremålet i ditt vardagsrum och välj en rymlig fåtölj i passande färg till. På nätet finns ett stort sortiment soffor och fåtöljer att välja mellan i vackra jordnära färger. De långa vinterkvällarna i Norden tillbringas oftast i våra soffor och fåtöljer, så varför inte spendera lite extra tid och omtanke på att skapa en härlig plats.

Har du dessutom matsal och matsalsgrupp i samma rum som vardagsrummet så kan du skapa en gemytlig och välinredd helhet med båda möblemangen. Det blir en perfekt plats för dig och din familj att ta emot era vänner på.