Hemtrevligt för alla

Om du känner den där sköna känsla av avslappning och ”äntligen hemma”-känslan, varje gång du stiger in genom dörren till din bostad så har du förmodligen gjort ett bra jobb med inredningen. Du känner dig hemma – något som är viktigt för det inre lugnet.

Detta gäller för alla individer i hemmet, vi tänkte i denna artikeln ta upp lite om hur du får det trivsamt även för de fyrfotade individer framförallt i form av katter och hundar som är en del av många familjer. Vi ger tips på inredningsdetaljer som gör livet lite härligare även för dina husdjur.

Klösträd

katt

Katter är lekfulla djur, det är ett som är säkert och som alla kattägare är varse om. Varse blir man som ägare också om att katter tycker om att klösa på både det ena och det andra. Ett sätt att slå två flugor i en smäll är att skaffa sig ett klösträd eller klösmöbler. Varför detta är att slå två flugor i en smäll beror på att dels så kommer katten få sitt lilla roliga genom att ha något att klösa på och leka med. Det andra är förstås att du förhoppningsvis slipper få en massa klösmärken på andra möbler du inte vill ha det på.

Faktiskt skulle man kunna säga att det finns en tredje bra aspekt med klösträd och klösmöbler också. En hel del av dem blir också fina trevliga inredningsdetaljer. Vill du ta en titt på ett flertal olika varianter av både klösträd och klösmöbler så rekommenderar vi ett besök på supercat.se där du även hittar allt annat kul och nödvändigt till din katt.

Hund- och kattsäng

skönahem.com hittade vi ett antal trevliga möbler och inredningsdetaljer för våra fyrfota vänner. Bland annat en trevlig hund- och kattsäng (nummer 2 av de möbler som syns när du klickat på länken). Den ser ut lite som en vanlig fåtölj men med ett litet tak över själva ”sittplatsen”. Färgen är grå, nästan silveraktig och väldigt stilren. Den passar ypperligt att ställa bland soffor och fåtöljer i ditt vardagsrum.

Dagsbädd

På samma sida fast med nummer 5 hittar vi även en härligt mysig dagsbädd som kanske framförallt är anpassad för medelstora hundar. Bädden är vit och har på ena sidan vad som ser ut som ett litet armstöd som hunden kan luta sig emot.