Gammalt och nytt

Att gå på loppis och fynda kan vara fruktansvärt roligt och fynd kan man verkligen göra. Det vimlar av garageloppisar, bakluckeloppisar runt om i vårt avlånga land, det gäller bara att hitta dom. Kolla i den lokala dagstidningen eller sök på Facebook där det brukar läggas upp var och när loppisar av det slaget går av stapeln.

Loppis

Blanda gammalt och nytt

Att blanda gammalt och nytt är väldigt populärt och du kan enkelt själv fixa till ett rum hemma med loppisfynd med den ny inköpta soffan. Ett gammalt soffbord kan enkelt målas om och bli en perfekt möbel för ditt hem. Det kostar inte mycket med lite färg och förändringen blir ju total med ny färg.

Lampa av kopparrör

Gör om lite gamla kopparrör till en lampa, denna sida beskriver hur du gör för att få till en lampa av kopparrör. Svårare behöver det inte vara för att göra något till sitt hem.

kopparrör

Egen skohylla

Du kan enkelt använda några gamla lådor i trä, sockerlådor, blomlådor eller vad du kan få tag i eller redan har hemma, ställ upp dessa mot väggen på varandra och på rad så får du en funktionell skohylla. Antingen behåller du dessa lådor trärena eller så målar du i valfri färg.