Att duka upp till en större fest

Om världen är ditt ostron så är middagsbordet platsen där du delar med dig av dina pärlor. En plats för gemenskap och samvaro. Men hur skapar du en känsla av fest och flärd? Vi guidar dig igenom dukningens tre moment.

Det rätta temat

Den roligaste delen av dukningen handlar om att ringa in middagens tema. Är det en proper middag med svärföräldrarna eller ett storslaget barnkalas? När du har ditt tema på plats kan du planera din dukning utifrån det. Ett kreativt mantra att utgå ifrån är att ta i från tårna! Dröm stort för det är alltid enklare att skala ner.

Den rätta återförsäljaren

Känns det som ett omöjligt uppdrag att handla på nätet? Ingen fara, de flesta stora återförsäljare som inriktar sig på fest och dukning har ett stort utbud av allt du kommer att behöva. Försök att hitta en återförsäljare som säljer de flesta produkterna du behöver så kan du även spara på miljön.

Det lilla extra

Tänk på att en lyckad dukning är en lycklig dukning. Duka med saker som väcker glädje i dig. Och våga se dig omkring efter oväntade bestyr som kan ge din dukning det lilla extra. Kan du använda paletten från maten som inspiration, glas som prydnad eller kryddskålar som färgklickar? Allt är tillåtet!